Schilderwerken

Schilderwerken


Buiten schilderwerk

Door de wisselende weersomstandigheden waar uw huis mee te maken krijgt, is buitenschilderwerk iets vaker aan onderhoud toe (gemiddeld eens in de 5 jaar). Tevens adviseren wij om de liggende delen in de tussentijd nog eens na te lopen (2 jaar).

Buitenschilderwerk is misschien nog wel belangrijker dan binnen schilderwerk. Het laat uw woning er namelijk niet alleen mooi en netjes uitzien, maar heeft ook een beschermende functie. Door uw schilderwerk goed te onderhouden is uw woning beter beschermd tegen vocht en weersomstandigheden en gaat u slijtage tegen. Dit komt de levensduur van, kozijnen en andere onderdelen van uw huis ten goede. Wij adviseren tevens om elk jaar het schilderwerk schoon te maken voor behoud van het schilderwerk.

 

Binnen schilderwerk

Binnen schilderwerk heeft ook het nodige onderhoud nodig. Kwetsbare oppervlakken, zoals bv. de trap, vragen doorgaans vaker om onderhoud. Ook binnen kozijnen die aan de buitengevel zitten hebben de nodige aandacht nodig, dit omdat het ook van invloed is voor het behoud van de buiten kozijnen.

Binnen schilderwerk is van groot belang voor de uitstraling van uw interieur. Heeft u de meest prachtige meubels en accessoires in uw huis staan, maar bladdert de verf af van uw kozijnen of is uw plafond bedekt met vochtplekken, geeft dat een hele andere sfeer weer dan wanneer alles netjes is afgewerkt. Tevens kan het binnen schilderwerk ook trendgevoelig zijn als u mee wilt gaan met de laatste ontwikkelingen.