Reinigingswerkzaamheden

Reinigingswerkzaamheden

De reinigingswerkzaamheden welke wij voor u kunnen uitvoeren zijn:

  • Dakgoten
  • Glazenbewassing
  • Zonnepanelen reinigen
  • Reinigen van houten en kunststofkozijnen
  • Spinweg

Dakgoten

Verstoppingen in dakgoten en regenpijpen kunnen zorgen voor veel schade. Door regelmatig uw dakgoten schoon te laten maken is dit probleem voor altijd verholpen. Veelvoorkomende problemen zijn:

  • Overstromende dakgoten
  • Lekkages in dakgoten
  • Daklekkages omdat regenwater niet wegstroomt
  • Water langs de muren wat zorgt voor aanslag

 

Voorkom bovenstaande problemen door periodiek uw dakgoten te laten schoonmaken. Zo komt u nooit voor onnodige kosten te staan.

Laat ons daarom met enige regelmaat, eens per jaar, uw goten en regenpijpen reinigen. En mocht er bij u nog geen boldraadrooster zijn aangebracht, kunnen wij deze voor u plaatsen na het reinigen van de goten, dit ter voorkoming van eventuele verstoppingen in uw regenpijp.

Glazenbewassing

Wij hebben ons gespecialiseerd in het bewassen van voor de door u moeilijk bereikbare plaatsen. Denk hierbij bv. aan ramen boven een serre. Wij werken met een uitschuifbaar systeem welke een totale werkhoogte heeft van 12 meter. Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden dient er wel een watertoevoer aanwezig/beschikbaar te zijn.

 

 

Zonnepanelen reiniging

Schoonmaken zonnepanelen? Ja ook uw zonnepanelen moeten gereinigd worden om een optimaal rendement uit uw panelen te halen. Uit onderzoek is gebleken dat wanneer u dit elk jaar laat doen dit een extra rendement oplevert van 3 procent.

Veel leveranciers van zonnepanelen geven aan dat een flinke regenbui je zonnepanelen automatisch reinigt, ze zijn zogenaamd ‘zelf reinigend’. Het schoonmaken van de zonnepanelen is zogenaamd niet nodig vanwege de regen die het vuil “wegspoelt” . Helaas blijkt dit in de praktijk niet het geval te zijn. U wast namelijk ook uw auto ondanks de hoeveelheid regen die er in Nederland valt.

Met ons systeem, welke wij ook gebruiken voor het bewassen van de moeilijk bereikbare ramen, maken wij uw zonnepanelen weer schoon, wij gebruiken daarbij uitsluitend producten speciaal voor uw panelen.


Spinweg

Last van spinnen?

De overlast van spinnen bestaat niet alleen uit rag en nesten maar ook uit uitwerpselen. De uitwerpselen van de spin bevatten zuren, die te herkennen zijn aan “zwarte pitjes” op de kozijnen. De zuren tasten houtwerk maar ook aluminium- en kunststof kozijnen aan.

Wat doen wij voor u?

Wij halen zoveel mogelijk van de spinnenwebben en de nesten weg met een ragebol van alle ramen, deuren en kozijnen van het te behandelen object. Hierna zullen wij de ramen, deuren en kozijnen behandelen met een biologisch afbreekbaar product.

Hoe vaak?

Wij adviseren vroeg in of het best nog vóór het spinnenseizoen (april t/m augustus) voor de eerste keer te laten behandelen, zodat uw huis meteen al vanaf het begin van het seizoen spinvrij is en blijft. In het naseizoen (vanaf augustus) is het de beste tijd voor de tweede behandeling, zodat de spinnen in de winter geen nieuwe nesten gaan maken en de spinnenplaag in het voorjaar weer terug is.